Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Bizarre beelden uit Duitsland: Koppel schamen niet in het openbaar

Wir schaffen das

Zo denkt de grote Duitse vrouw om haar mannelijke Afrikaanse partner zijn pleziertje te gunnen. De koppel stopten midden op straat om snel te genieten van het vluggertje. Duitsland genoot ooit van hun fatsoenlijkheid, behalve in 40-45, sinds vandaag is daar niks meer van over. De vrouw deed haar broek half omlaag, zodat haar partner zijn pielemuis in haar achterste kan steken. De omstanders op straat konden gehele voorval aanschouwen wat er nou gebeurt in hun zo mooie omgeving. De hele belevenis duurde maar minder dan een minuut, kennelijk is de meneer niet zo volhouder. Aangezien de video nogal NSFW is, zijn de beelden bij onze buren van Nieuws.xxx te zien. “Oh Duitsland, soms ben je echt idioot.”

Continue Reading
Advertisement

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: