Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Humor

SP dist Frans Timmermans met geniaal filmpje: Dit is Hans Brusselmans

Hans heeft een droom. Benieuwd? Kijk mee naar hoe hij denkt over Europa en over jouw mening.

De rode tomaatjes van politieke partij SP heeft in kader van de Europese verkiezing op 23 mei een geniaal filmpje, gemaakt over Frans Timmermans als parodie. Het filmpje: Dit is Hans Brusselmans, laat zien hoeveel egoïsme de huidige eurocommissaris heeft. Timmermans gespeeld door parodie Hans Brusselmans laat zich fêteren in een grote villa, adoreert Jean-Claude Juncker op een grote schilderij boven de schoorsteenmantel en heeft Minister-president Mark Rutte als een trekpop hangen in de wc.

Continue Reading
Advertisement

More in Humor

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: