Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Vliegtuigstoel zonder rugleuning in Easyjet vliegtuig

vliegtuigstoel zonder rugleuning in Easyjet vliegtuigIn een vliegtuig van Easyjet vanaf vliegveld Luton naar Genève nam een passagier plaatst op een stoel zonder rugleuning. Een andere passagier nam een foto van een plaatste de foto op Twitter. Een oudere vrouw zit beetje voorover op het vliegtuig stoel en zo de reis naar Genève uitzit. Ook de stoel naast de vrouw heeft geen rugleuning, maar er zit geen passagier. Op Twitter is veel verontwaardiging op de reactie van Easyjet social media webcare. Er werd gevraagd of de foto offline kon gehaald worden, daar waren andere Twitter gebruikers niet mee eens en delen de foto opnieuw op Twitter.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top