Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

Haas lijdt verschrikkelijk door toedoen dierenbeulen

Krimpenerwaard – Een stel jagers hebben hun slechtste kant laten zien tijden het jachtseizoen. In de onderstaande video zijn twee jagers aan het jagen in een weiland in gemeente Krimpenerwaard. Ze hebben een haas op de korrel, het eerste schot raakte het dier en daarna probeerde het dier te vluchten. Maar het dier is zodanig gewond dat de vluchtpoging gedoemt is tot mislukken. Een van de jagers loste tweede schot en verwondde de haas opnieuw zonder te doden. De haas schreeuwt van pijn. Een jager pakt bij zijn poten en beseft dat de haas nog steeds leeft en geeft een beuk tegen het hoofd van de haas met zijn vuist. Saskia van Rooy van Dierenradar filmde het hele voorval. De jagers waren hiervan niet gediend en maakte fimpjes van van Rooy.

Continue Reading

More in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: