Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Roxeanne Hazes naakt voor LINDA

Roxeanne Hazes doet de rooie oortjes klapperen. De zangeres deed een fotoreportage voor het blad LINDA.Meiden, het resultaat mag gezien én gedeeld worden. Roxeanne is de oudere zus van André Hazes jr, en die laatste is de laatste tijd ook vaak in het nieuws is. Dre Hazes maakte afgelopen weekend bekend dat hij een relatie heeft met bridget maasland nadat hij per app de relatie uitmaakte met Monique Westenberg. Enfin, nu aandacht voor Roxeanne Hazes. Het tijdschrift van Linda ligt morgen in de winkels.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ze wandelt rustig in een doorzichtige bodysuit met een paar stickers op haar tepels de deur uit. Roxeanne Hazes (26): 'Dan denk ik: fuck it, ik mag er zijn.' En hoewel ze het doodeng vond, deed ze het toch: een naaktshoot in het @LINDA_meiden Winterboek. Onbewerkt, mét striae. 'Ik heb ja gezegd omdat ik het niet durfde en het als een overwinning zie dat ik het desondanks toch ging doen. Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: fuck it, ik mag er best zijn.' En dat mag ze zeker, want de zangeres ziet er prachtig uit. Nieuwsgierig naar de rest van de foto's? Het LINDA.meiden Winterboek 'RONNIE & ZIJN MEIDEN) ligt vanaf morgen in de winkel. #roxeannehazes Fotografie: @maximecardol • Styling: @marylouberkulin • Visagie: @charlotteniketic

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Continue Reading
Advertisement

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: