Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Sinterklaas en pieten belaagd door “jongeren”

Tijdens sinterklaasavond zijn Sinterklaas en twee hulppieten belaagd door jongeren op de Laakweg in Den Haag. De jongeren in de multiculturele wijk vonden dat de goedeheiligman en de zwarte pieten moesten opdonderen. Er wordt geschreeuwd: ‘Geen racisme broer. Eén voor allen, allen voor één.’ Iemand gooit iets naar Sinterklaas en geeft hem daarna een beuk, waardoor zijn mijter valt. Vervolgens worden de drie uitgejoeld.

“Op het filmpje, dat rondgaat op social media, is te zien hoe een groep jongeren achter Sinterklaas en zwarte pieten aanloopt. Er wordt geschreeuwd: ‘Geen racisme broer. Eén voor allen, allen voor één.’ Een jongen gooit iets naar de goedheiligman en geeft hem daarna een duw, waardoor zijn mijter valt. Vervolgens worden de drie uitgescholden.”

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: