Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Lerares geeft toe: Seks met meerdere studenten

Juffrouw Engels had meerdere keren seks met studenten

Brandy ForemanSallisaw, Oklahoma – De politie van Sequoyah County heeft een lerares gearresteerd op basis van aanklachten. Naar verluidt heeft ze tenminste met twee minderjarige studenten van Central Public school seks gehad hebben. De gearresteerde is Brandy Foreman (29) en ze is lerares Engels.

Een locatie-toezichthouder waarschuwde de autoriteiten nadat iemand mogelijk seksueel contact had met minderjarigen. Er werden namelijk naaktfoto´s uitgewisseld onder leerlingen.

Foreman gaf toe dat ze seksueel contact had met een oud-student nadat hij in de zomer van 2019 was afgestudeerd. Ze zei dat ze samen op Snapchat zaten. Wel zegt Foreman dat ze niet kan herinneren dat ze seksfoto´s heeft gestuurd naar de oud-student. De autoriteiten namen haar telefoon in beslag voor een onderzoek.

Een oud-leerling vertelde de autoriteiten dat hij en Foreman eerste keer coïtus hadden in december 2017. Hij gaf toe dat hij daarna nog twee keer wippertje met haar gehad te hebben, een keer voor zijn afstuderen en de studie.

Lees ook: Leerkracht die seks had met leerling is nu pornoster

De autoriteiten ondervroegen Foreman opnieuw: waarna ze toegaf drie keer seks te hebben gehad met haar voormalige student. Ze gaf ook toe seks te hebben gehad met een andere oud-student. Ze zei dat ze ongeveer zes tot zeven keer seks had gehad met de andere student die begon in de zomer van 2018, net nadat hij 16 jaar oud was geworden. De relatie duurde tot maart 2019.

Brandy Foreman - arrestatiefoto

Brandy Foreman – arrestatiefoto

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: