Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Sylvana Simons in debat met Douglas Murray

Douglas Murray in discussie met Sylvana Simons
De uitzending die je niet zult zien op NPO. Sylvana Simons, de gemeenteraadslid van Amsterdam ging vorige week helemaal naar verre Australië. Om in het programma van Sky news in debat te gaan met Douglas Murray. Het onderwerp was ¨Political Correctness and Vacuous Wokeness¨. Ofwel politiek correctheid en bewust zijn over cultuur. Sylvana Simons was al geen begenadigd debater, wel had ze de lef om tijdens het programma in discussie te gaan met Murray. Tijdens de show had Sylavana simpele oneliners klaar, en die werden allemaal direct gefileerd door de auteur van de boeken ´The Strange Death of Europe´ en ´The Madness of Crowds´. Bekijk het filmpje van het debat hieronder terug.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: