Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

video

Toen in 1985: Jamie Lee Curtis en John Travolta schitteren tijdens aerobics

Het filmpje dat je iedere jaar weer terug ziet op de sociale media. Het filmpje met John Travolta en Jamie Lee Curtis is een romantische drama. Rolling Stone- verslaggever Adam Lawrence (John Travolta) wordt naar New York gestuurd om een artikel te schrijven over een drugsbaas. Tijdens zijn verblijf in de stad die nooit slaapt, gaat Lawrence ook schrijven over fitnessclubs. In een sportschool ontmoet hij een trainingsinstructeur Jessie Wilson (Jamie Lee Curtis). De film heet ´Perfect´ is in 1995 geregistreerd door James Bridges. Helaas is de film niet te zien op Netflix, wel staat de film op Amazon Prime. Gelukkig kun je nog een ouderwetse DVD kopen bij BOL.com.

More in video

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: