Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Woordvoerder Gemeente Den Haag klaagt over hulphond in trein

Een bestuurswoordvoerder van Gemeente Den Haag, Jan Sinnige heeft op Twitter beklaagd over een hulphond in een overvolle trein. Sinnige was onderweg van Utrecht naar Assen, en onderweg twitterde het oud-woordvoerder van GroenLinks over een vieze hond in de trein, hij mentioneerde zijn tweet naar het account van de Nationale spoorwegen. Het account van NS online schreef: Dat een vieze hond in de trein een vervelende situatie is, en gaf advies om een andere plek in de trein te zoeken.

Twitter
Het commentaar van Jan Sinnige over de vieze hond in de trein heeft aandacht van andere twitter-gebruikers getrokken. De reacties waren niet mals: Iemand diende Sinnige van repliek: Mogelijk is de vieze hond in de trein een hulphond van iemand met een stoornis. Het kan een blindengeleide-hond zijn, of een hulphond voor een persoon met lichamelijke beperking, of patiënt met posttraumatische stressstoornis, twitteren andere mensen op Twitter.

Jan sinnige beklaagt zich over hulphond in trein

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: