Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Eva Jinek is klaar voor 2020

Jinek heeft een nieuwe look

Eva JinekHet medialandschap in 2020 gaat helemaal anders uit zien. Jeroen Pauw is inmiddels gestopt met zijn talkshow Pauw. Eva Jinek stapte al eerder over van NPO naar RTL4. Ze gaat waarschijnlijk fors meer verdienen bij haar nieuwe werkgever. Tussen 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar overtreft Eva haar oude salaris ruimschoots. Inmiddels heeft Jinek al twee spotjes op haar Instagram account geplaatst ter promotie voor haar nieuwe talkshow op RTL 4. Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda gaat mee met de talkshowhost. Ze heeft een filmpje gepubliceerd waar ze in een Lamborghini bij haar nieuwe werkgever arriveert. Het is duidelijk te zien dat ze zin heeft in een nieuwe periode op TV.

View this post on Instagram

Ik kan niet wachten! Ook dat is #onveranderd

A post shared by Eva Jinek (@evajinek) on

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top