Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Duitse schandaal, kinderen zingen: “Mijn Oma is een #klimaat Varken”.

Filmpje met zingende kinderen over “Mijn Oma is een #klimaat Varken” zet kwaad bloed bij het grote publiek

De publieke omroep WDR aktuell heeft kinderen een lied zingen “Mijn Oma is een #klimaat Varken” tijdens een televisie uitzending”. Dat het debat over klimaat heel erg actueel is weten iedereen wel. Maar dat een Duitse omroep kinderen inzet om boomers en ouderen van nu in een verdomhoekje te zetten is in Duitsland als een bom ingeslagen. De Duitse burgers zijn mals over de uitzending met zingende kinderen. Een enkele zegt zelfs dat WDR aktuell haat aanwakkert naar opa´s en oma´s. De omroep heeft enkele uren later het liedje verwijderd.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: