Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

RTL stopt met helderzienden-TV

De televisieznder RTL stopt met paragnosten op televisie. Ze stoppen met het programma ‘Dit is mijn toekomst’, waar helderzienden de toekomst van anderen voorspellen. Her programma stopt halverwege januari. Eerder maakte Talpa bekend te stoppen met Astro-TV. Het is duidelijk dat voor helderzienden geen toekomst meer is weggelegd op TV.

Kritiek
RTL zender met het programma omdat het programma niet meer bij hun format hoort. Ook was er kritiek omdat het programma vooral afzetterij is. Mensen die hun toekomst willen laten voorspellen door mediums op televisie moeten vaak naar dure nummers bellen om live met een medium op tv te bellen.

De laatste uitzending op RTL 4 is al geweest. Later deze maand neemt RTL5 afscheid van paragnosten.

Medium Joke kreeg een paar jaar geleden enige bekendheid toen zij het aan de stok kreeg met een beller.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: