Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Had Katja Schuurman seks aan boord van vliegtuig?!

Is Katja klant van ´The high mile club´?

De geruchten pruttelen voort. Diverse tongen beweerden dat Katja Schuurman mogelijk seks had met een zakenman aan boord van een vliegtuig van Johannesburg naar Nederland. Maar de bekende BN´er ontkende dat ze zich met seks en drank misdragen had. Maar glossy-blad Story heeft een uitgebreid verslag gemaakt van Katja´s mogelijke avontuurtje hoog in de lucht.

Het gerucht gaat zo: Schuurmans vloog in businessclass van Johannesburg naar Amsterdam. Ze wou naast een zakenman zitten in het vliegtuig. Ze ging haar eigen likeur opdrinken in het vliegtuig wat tegen de regels is van KLM. Haar drinken wordt afgepakt en krijgt meteen een waarschuwing, ‘notice of violation’ van de gezagsvoerder.

Story denkt te weten wie de zakenman is.

Ze gaf daarna weer aandacht aan de zakenman. Mogelijk deden ze seksuele activiteiten bij elkaar onder een dekentje gedurende de vlucht naar Amsterdam. Tijdens een deel van het vlucht gaat Schuurmans op de grond zitten. Waarom ze dat deed, weet Story niet. De businessclassstoelen kunnen zo uitgeklapt worden tot een bed. Maar de crew laat Katja op de grond liggen omdat ze niemand tot last is.

De vliegtuigmaatschappij KLM vond dat Schuurmans veel overlast veroorzaakte gedurende de vlucht. Daarom mag de actice de volgende keer niet meer online inchecken bij de maatschappij en moet laten zien dat ze niet dronken is.

Screenshot: Story entertainmentblad

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top