Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Ricky Gervais neemt iedereen op de hak tijdens Golden Globes

Een voortreffelijke openingsmonoloog van Ricky Gervais tijdens Golden Globes. De acteur en komediant durft gewoon te zeggen over allerlei onderwerpen zoals Jeffrey Epstein en Hollywood, waar iedereen kennelijk bang is dat sommige geheimen van Epstein alsnog uitlekken na diens zelfmoord. Enfin, hij had natuurlijk andere grappen zoals Apple en Chinese slaven in fabrieken. Je moet het filmpje hieronder gewoon helemaal afkijken, want Gervais was afgelopen nacht gewoonweg op dreef.
Enfin, Golden globes is een goede line-up voor de aankomende de Oscars op 10 februari. Sam Mendes, de regisseur van 1917 mocht een Golden Globe voor Beste regisseur speelfilm ophalen en 1917 is de tot de beste drama-film uitgeroepen. Quentin Tarantino’s “Once Upon a Time In… Hollywood” is de beste film in de categorie beste musical of comedy, en Brad Pitt mocht ook een prijs ophalen voor de beste mannelijke bijrol in dezelfde film.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top