Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Fast and Furious 9 binnenkort in de bioscoop

Vin Diesel is weer terug. Ook Tyrese Gibson en Michelle Rodriguez doen weer mee in Fast and Furious. Dominic (Vin Diesel) woont tegenwoordig op een boerderij met zijn gezin. Meer wordt er niet verklapt want de trailer blijkt teaser, dus de officiële trailer moet nog uit gebracht worden. Andere acteurs die mee doen zijn Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel en Charlize Theron. Daarnaast doen Finn Cole, Anna Sawai, Ozuna en Cardi B voor het eerst mee in de saga van Fast and Furious. Dwayne ‘The Rock’ Johnson is niet te zien in het negende deel, daarom John Cena waarschijnlijk mee in de film. Cena komt net als Johnson uit de wereld van World Wrestling Entertainment (WWE).

Continue Reading
Advertisement

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: