Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Opnieuw meer doden door Coronavirus

Op vrijdag 30 januari was er door het Coronavirus 171 doden geteld en een dag later staat het aantal op 213. De aantallen gevallen van besmettingen, plaatsen en doden loopt iedere dag op. In Provincie Wuhan in China is de epidemie het grootst. WHO (World Health Organization) heeft inmiddels alarm geslagen en spreekt van wereldwijde noodsituatie. Al enkele dagen is het al bekend dat Frankrijk en Duitsland patiënten hebben met diagnose wat lijkt op Corona. Vandaag zijn eerste twee coronabesmettingen in Groot-Brittannië bevestigd, schrijft NU.nl. Op de website van Johns Hopkins universiteit kun je het aantal doden en besmettingen in de gaten houden en waar de besmettingen zijn. Voor de burgers blijft het advies van kracht door regelmatige handen te wassen en kruisbesmettingen te voorkomen. Inmiddels gaan er grote aantallen mondmaskers over de toonbank, ook Bol.com meldt dat de verkoop van gezichtsmaskers stijgt.

statistieken aantal doden en besmettingen door Corona virus

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top