Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Geraldine Kemper is weer single

Vrijgezel in 2020

Geraldine KemperPresentatrice Geraldine Kemper (29) en haar vriend Paul zijn uit elkaar. Ze hadden vijf jaar relatie vertelt Kemper tegen RTL Boulevard. “Liefde is prachtig, “maar de situatie blijft natuurlijk treurig.” Geraldine Kemper is bekend van o.a Spuiten en Slikken en reisprogramma 3 op Reis en ze nam deel in Expeditie Robinson in 2013. Inmiddels heeft Geraldine op Instagram laten weten dat ze bezig is met een bucketlist voor 2020 om haar ware droomreis te zoeken.

View this post on Instagram

Ik heb een verrassing voor jullie! Ik ben namelijk m’n bucketlist bestemming voor 2020 aan het uitzoeken. Dromen. Voorpret. Dat is ook heerlijk aan een reis toch? 😍 Ik gebruik mijn ANWB Visa Card dan bij het boeken van tickets en accommodatie. Dan weet ik op reis ook gewoon zeker dat ik wereldwijd veilig kan betalen. Een lekker gevoel! Dit gun ik jullie natuurlijk ook en daarom heb ik voor jullie een supertoffe verrassing!….. Komt ie: onder de mensen die de ANWB Visa Card aanvragen (of er al één hebben) mag ik een ware DROOMREIS weggeven! 🤗 🌴✨ Je kunt meedoen met deze actie tot 29 januari en daarna maak ik de winnaar hier bekend. Dus vraag de creditcard aan of doe mee als bestaande kaarthouder (link in bio), gebruik je kaart voor 21 februari en let me know in de comments wat jouw bucketlistbestemming is! Ik kan namelijk nog wel wat inspiratie gebruiken😍 Woehoeeeee Kusje! @ANWB #anwbvisacard #ad #vakantievoorbereiding

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: