Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

In China frituren ze voedsel in vet uit de riolering

Momenteel zijn er 19 Chinese steden in Lockdown vanwege Coronavirus. De ziekte dook op in de Chinese metropool Wuhan, Ruim 60 miljoen mensen mogen het gebied niet verlaten uit angst voor verdere verspreiding van de SARS-variant. Diverse nieuwsmediums melden ruim 1200 t/m 1500 geïnfecteerden met Coronavirus. Een Chinese zuster in een ziekenhuis doet het anders geloven. Ze meldt 90.000 geinfecteerden door het virus. Volgens officiële cijfers in China zijn er inmiddels 41 doden.

Gutter oilIn China en andere Aziatische landen duiken virussen vaker op dan in westerse landen. Meestal door het klimaat, overbevolking en hygiëne. Mogelijk is het Coronavirus verspreid via een warenmarkt in Wuhan waar dieren en reptielen worden geslacht. In deze video op Nu.nl wordt het duidelijker uitgelegd hoe het virus verspreidt. Sommige verkopers van voedselwaren nemen niet nauw met hygiëne getuige van het filmpje hieronder. De video laat zien hoe paar mensen vet (Gutter oil) scheppen uit de riolering en vervoeren naar een gebouw waar het vet wordt klaar wordt gemaakt voor gebruik om etenswaren te frituren.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: