Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

NikkieTutorials komt uit de kast

Nikkie Tutorials onthult: Ik ben transgenderVlogster Nikkie Tutorials heeft bekend gemaakt dat ze transgender is. Nikkie begon in 2008 maken van videoblog over make-up en sindsdien heeft ze op Youtube 12,5 miljoen volgers verzameld en op Facebook volgen 1,1 miljoen haar pagina. Ze heeft al die tijd haar geheim stilgehouden voor de wereld, maar vandaag maakte ze bekend dat ze een transgender is.

Het was volgens Nikkie tijd om haar geheim te openbaren. Ze vertelt: ,,Ik wil iets vertellen over wat mij mezelf maakt. Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn. Ik was geboren in het verkeerde lichaam, wat betekent dat ik transgender ben’’, Nikkie wist al vroeg dat ze in een verkeerde lichaam geboren is. Ze snapte niet waarom ze jongenskleding moest dragen. Ze speelde liever met barbiepoppen omdat ze daarbij beter voelde.

Op Youtube heeft ze haar verhaal bekend gemaakt onder: I’m Coming Out. De video ging meteen viraal en heeft binnen een dag 3,2 miljoen pageviews gegenereert.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: