Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Zingt Beyoncé of Billie Eilish de soundtrack van de nieuwe James Bond-film?

Er wordt druk gespeculeerd over wie de ster wordt van de soundtrack van de nieuwe James Bond-film. De voorbije tracks werden ingezongen door niemand minder dan Sam Smith (Spectre) en Adèle (Skyfall). Volgens sommigen lijkt het er erg op dat Beyoncé de titelsong van No Time to Die voor haar rekening zal nemen.

De Formation-zangeres maakte onlangs veel indruk op de Golden Globes waar ze met manlief Jay-Z genoot van een fles Ace of Spades, het eigen champagnemerk van de rapper. Al was dat niet het enige drankje waarmee ze in beeld kwam. Op sociale media ging alle aandacht naar één specifieke foto waarop de zangeres van een glaasje Martini drinkt, het favoriete drankje van James Bond. Volgens de fans is dit een teken dat Beyoncé de zangeres wordt van de titelsong van 007.

De speculaties stoppen hierbij echter nog niet, want ook Billie Eilish wordt steeds vaker genoemd als mogelijke zangeres van No Time to Die. Zelf reageerde ze op de speculaties via haar Instagram Stories door foto’s te delen van voormalige Bond-actrices Halle Berry en Eva Green. Mocht Billie effectief de nieuwe Bond-zangeres worden, dan zou ze de jongste artieste ooit zijn die een Bond-soundtrack heeft opgenomen.

Wat we wel zeker weten is dat meestercomponist Hans Zimmer de muziek van de nieuwe Bond-film zal verzorgen. De voorgaande componist, Dan Romer, stapte uit het project wegens ‘creatieve meningsverschillen’. De 62-jarige Zimmer componeerde in zijn indrukwekkende carrière onder meer de muziek voor de films Gladiator en The Dark Night die bekroond werden met respectievelijk een Golden Globe en een Grammy Award. Hij schreef ook nog filmmuziek voor kaskrakers zoals Pearl Harbor, Pirates of the Caribbean en The Lion King waarvoor hij in 1995 een Oscar won voor beste filmmuziek.

No Time to Die is de 25ste James Bond film en ook de laatste waarin acteur Daniel Craig zal meespelen. De film zal uitgebracht worden op 8 april en zorgt voor heel wat vernieuwing. Lashana Lynch is de eerste vrouw die de rol van 007 op zich zal nemen. Het script zal bovendien ook vrouwvriendelijker worden. In voorgaande films bracht 007 graag een bezoekje aan een casino met gokkasten en pokertafels. Of dit in No Time to Die ook het geval gaat zijn is nog maar de vraag. Wat ongetwijfeld onveranderd blijft zijn de opwindende actie scènes, de glamour en de zwoele romantiek.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top