Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Bridget Maasland weer vrijgezel

Relatie met Andre Hazes was geen lang leven beschoren.

Op maandagochtend verklapten diverse nieuwsmedia als de telegraaf en RTL Boulevard dat de relatie tussen Bridget en Andre over is. Al eerder waren geruchten dat het meest besproken koppeltje van de laatste maanden uit elkaar zouden gaan. De relatie stond onder spanning, omdat Andre een half uur te laat kwam op het vliegveld van Curaçao schrijft de Telegraaf. De relatie van het stel duurde drie maanden. In november 2019 werd bekend dat André en zijn toenmalige vriendin Monique Westenberg uit elkaar gingen, Bridget Maasland zou de nieuwe minnaar zijn van Andre en dit werd later bevestigd.

Bekijk hier de foto van topless Bridget Maasland in betere tijden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Je kan het ook allemaal lekker niet doen!☀️☀️☀️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top