Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Peuter verdrinkt in zwembad, overleeft wonderwel!

Livonia, Michigan – Op 24 januari 2020 werden de politie van Livonia en de brandweer van Livonia naar het binnenzwembad van een plaatselijk hotel gestuurd. Een peuter verdronk in het zwembad. Opmerkelijk is dat het best wel druk was in het zwembad, maar niemand had de aandacht voor het peuter. Een ander kind (9 jaar) wees op een levenloos lichaam op het bodem van het zwembad en nam direct actie en redde het kind. Gelukkig waren er twee verpleegkundigen in het hotel, ze namen onmiddellijk actie om reanimatie toe te passen. Dankzij de reanimatie overleefde het twee-jarige kind en werd daarna naar het ziekhuis gebracht.

Bekijk de video hieronder, let op! Sommige beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: