Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Uithoornse jongeren kopschoppen buschauffeur

Drie vlegels zijn opgepakt door de politie.

Mishandeling buschauffeur in UithoornUithoorn – Een oud echtpaartje werd woensdagmiddag belaagd door paar jongeren uit een groep. Een chauffeur van een bus schoot het echtpaar te hulp, waarna een knokpartij ontstond tussen de buschauffeur en jongeren. De buschauffeur verzette zich heftig en viel op de grond en daarna kopschopten meerdere personen uit het groepje jongeren tegen het hoofd van de chauffeur. De politie van Uithoorn heeft vrijdagmiddag laten weten dat er drie jongeren zijn opgepakt. Er is al langer onrust onder de buschauffeurs in Uithoorn, want deze mishandeling is niet het eerste incident.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: