Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inspiratie

Vier 75 jaar bevrijding met unieke t-shirts

Nederland viert 75 jaar bevrijding

In 2020 vieren viert Nederland 75-jarige bevrijding. In 1945 werd Nederland en andere landen in Europa bevrijd door de geallieerden. Daarom worden er vele evenementen, exposities en festivals georganiseerd in Nederland. Diverse website bieden aandacht voor deze unieke gebeurtenissen zoals ´Gelderland Herdenkt´ en 4 & 5 mei comité. Veel veteranen en burgers uit Canada, Verenigde Staten, Groot Brittannië en andere landen plannen uitje om de bevrijding hier mee te vieren.

Hoe leuk is het om een unieke t-shirt, sweater of trui te dragen tijdens een bevrijdingsfestival, taptoe of een evenement die te maken heeft met 75 jaar bevrijding. Op de website van Spreadshirt kun je zelf een design kiezen in kader van ´75 years of freedom´. Daarna kies je welke kleur t-shirt of trui die je laat bedrukken met een design. Spreadshirt drukt niet alleen kleding af, maar ook koffiemokken, tassen en andere gadgets. Met een handige selector kun je kiezen uit verschillende achtergrond kleuren die bij het logo past.

Hier zie je een voorbeeld met een heer met t-shirt met opdrukking van ´Thank You Canada´. Wil je toch liever een andere kleur t-shirt, dan kies je net zo goed voor bijvoorbeeld lichtblauw of geel. Als het logo, maar goed zichtbaar blijft op het kledingstuk. Gelukkig zijn er ook passende kledingstukken voor vrouwen, kinderen en baby´s. Wil je toch liever zelf een kledingstuk ontwerpen? Ga naar Spreadshirt, kies voor ontwerp, kies een design en vul bij zoeken ´75 jaar bevrijding´ in het zoekvak. Zo zie meteen diverse logo´s van 75 jaar bevrijding.

Thank you canada liberation t-shirt 75 years of freedom

Thank you Canada liberation t-shirt op Spreadshirt

More in Inspiratie

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top