Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

VVD onder druk verlaging snelheidslimiet

Mark Rutte depressief
Over een maand is er een gigantische operatie Langs de snelwegen. Dan moeten de 130 kilometer per uur borden vervangen worden door de 100 km/u borden. Zo is Rijkswaterstaat van plan om alle borden in één weekend te vervangen. De klus staat gepland voor donderdag 12 maart vanaf 21.00 uur tot maandag 16 maart ochtend. Zo zijn er 4000 borden langs de wegen die vervangen worden door een nieuw exemplaar. De kosten om alle 130 km/u borden te vervangen wordt geschat op ruim 8 miljoen euro schrijft RTL nieuws.

Op de sociale media is de indruk ontstaan dat de snelheidsverlaging op snelwegen de politieke partij VVD weleens de kop kunnen kosten. Andere partijen als de FvD, PVV en Lijst 50 plus spinnen hun garen bij. Zo is er goed nieuws voor de milieuclubs, de borden die vervangen worden, worden later hergebruikt. De aannemers achter de operatie hebben beloofd om zo min mogelijk afval te produceren.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: