Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Conor Wilmot al paar keer doodgegaan

Het begint met een artikel uit 2017 van The Irish Times. Het artikel gaat over de dood van Conor Wilmot. De dertienjarige jongen is overleden nadat hij meedeed aan een toen populaire verstikkingsspelletje die gretig door jongeren werden gedaan door internethype. De pastoor waarschuwt de jongeren voor het spelletje. Het artikel is compleet met een portretfoto van Conor. Op 1 April 2020 schreeuwde de Engelse media met krantenkoppen als: Boy, 13, becomes youngest in UK to die from Covid-19. Het artikel gaat dus over een dertienjarige jongen die overleden zou zijn door het Coronavirus. In dit artikel staat een portretfoto van de jongen die al 3 jaar dood is en heeft een andere naam gekregen, namelijk: Ismail Mohamed Abdulwahab. Ook Marokko.nl nieuws heeft over de dertienjarige jongen, met de foto van Conor Wilmot die al drie jaar dood is. De dood van beide dertienjarige jongens is natuurlijk tragisch. Maar een foto uit 2017 misbruiken voor het artikel in 2020 over de dood van een jongen door het Coronavirus om het nieuws extra dramatiek mee te geven kan wel eens verkeerd vallen.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top