Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Astro TV is terug! Ybeltje praat met medium over terugkeer Pim Fortyn

Voormalig politieker van VVD Ybeltje Berckmoes-Duindam praat met medium Robbert van den Broeke over wijlen Pim Fortuyn. Op 6 mei 2002, paar dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen werd Pim op een parkeerterrein van het Audiocentrum op het Media Park in Hilversum vermoord door de linksradicale GroenLinks-activist Volkert van der Graaf. Tegenwoordig bestuurt Pim Nederland vanuit intergalactische politieke wereld vertelt Robbert tijdens interview met Ybeltje voor Ongehoord Nederland, wat een soort Astro TV is. Het is aan te bevelen dat je de video niet via 5G netwerk gaat kijken, anders verander je in een zombie.

https://www.youtube.com/watch?v=e8ZJAbTi_8A&feature=emb_title

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top