Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Kritiek op biddende agenten in moskee.

Kritiek is niet mals na een uitzending door NOS journaal. Een reportage van NOS ging over biddende agenten in een moskee. Dit heeft voor veel commotie gezorgd in het land. De televisie-uitzending was ook te zien op Hart van Nederland.

Verschillende agenten en andere moslims met een vitaal beroep bezochten inkader van het Suikerfeest de Amsterdamse El Oumma-moskee moskee. Via deze weg bedankte de imam de moslimagenten die hun werkzaamheden afgelopen tijd hebben verricht tijdens crisis.

En toch is er heel veel kritiek ontstaan door de uitzending van NOS en HvN. Men vinden niet gepast dat de politieagenten in uniform gaan bidden in een moskee. Een twitteraars merkte op dat de politie ¨neutraal¨ moet zijn, in Nederland hebben we scheiding tussen staat en kerk

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top