Connect with us

Nieuws.org

Lifestyle

Afvallen door dertig dagen lang citroenwater te drinken

Vervang blikjes cola en Red bull voor een glaasje citroenwater. Iedere dag in een sportschool zitten roeien op een roeitrainer klinkt niet voor iedereen ideaal om zo snel mogelijk te afvallen. Verander jouw drinkpatroon door iedere dag paar glazen citroenwater te drinken en dat dertig dagen lang! Het resultaat kan zomaar verbluffend zijn en je bent dan klaar voor de zomer. Een handige manier om het drinkpatroon vol te houden is door flessen frisdrank te vervangen door een karaf met water en schijven citroenen. Zo drink je iedere dag een paar glazen water met citroen. Voor een volwassen persoon is aanbevolen om iedere dag ongeveer 2 liter water te drinken.

More in Lifestyle

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: