Connect with us

Nieuws.org

Humor

Frikandelletje onderweg? Ga onderweg frituren!

Nederland is een echte frikandelland. We kunnen niet zonder deze langwerpige vleesstaaf met een flinke klodder mayonaise. Enfin, om helemaal een omweg moeten maken naar de dichtstbijzijnde snackbar voor een frikandelletje hoeft niet meer. Webwinkel Westfalia brengt onder eigen merk een frituurpan uit met capaciteit van 1,2 liter, dus genoeg voor 700 gram frituurvoer. Met een omvormer ofwel spanningstransformator kun je van 12 volt autostekker naar tweepolige 230v stekker omvormen, zodat je het frituur Westfalia 2 in 1 mini friteuse en fondue-set kan aansluiten. De afmetingen van friteuse is ongeveer 20 bij 20 centimeter, dus klein genoeg om op de vloer van bijrijderstoel neer te zetten en een snackje frituren. Vooral bouwvakkers zullen het apparaatje ideaal vinden om een lekkere frikandel op werk te gaan frituren.
Westfalia mini frituurpan

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Misschien ook interessant voor jou
Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Humor

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: