Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

SpaceX’ Starship SN4 explodeert tijdens test

De bemanning van Crew Dragon zal de onderstaande beelden met angst gekeken hebben. SpaceX van Elon Musk was nog een ander type raket aan het testen, namelijk een testraket Starship SN4 en die ontplofte in de woestijn nabij Boca Chica complex. Dus een flinke tegenvaller voor SpaceX. Vanavond zal de twee koppige bemanning van Crew Dragon gelanceerd worden naar Internationale ruimtestation ISS. Het is een tweede poging van lancering, want afgelopen donderdag werd de eerste lancering op het laatste moment geannuleerd vanwege slecht weer.

De lancering staat gepland om 21.22 uur Nederlandse tijd en is te volgen via Youtubekanaal van NASA. Als het deze keer wel lukt, komt de Crew Dragon 23 minuten later over Nederland.
Als de lancering opnieuw wordt afgeblazen, is de volgende mogelijkheid op zondag gepland om 21:00 uur.

Continue Reading
Advertisement

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top