Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Mooiste vrouwen van Nederland volgens FHM lezers

De top 10 mooiste dames van Nederland. We tellen af vanaf 10 en naar beneden totdat we bij 1 komen. Opvallend wel is dat de voornamelijk mannelijke lezers van FHM500 ook voor Doutzen Kroes en Katja Schuurman kozen, moedercomplex misschien?

10. Yasmin Karrsing

Deze vlogster maakt dit jaar debuut in de FHM500. En dat doet ze niet zomaar. Ze komt binnen op de 10de plek van de lijst der lijsten Γ©n wist de titel Social Media Queen binnen te slepen.

9. Zoey Ivory

Deze heerlijke krullenbol staat dit jaar op de 9de plek van de FHM500. Iets waar ze zeker trots op mag zijn. In 2016 werd ze gekroond tot Miss Nederland, een jaar later nam ze ook de eerste prijs bij het programma Dance, Dance, Dance mee naar huis.

8. Jessie Jazz Vuijk

Vorig jaar werd Jessie Jazz Vuijk door FHM uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Dit jaar vinden we haar terug op de 8ste plek van de lijst.

View this post on Instagram

shot by @melodylieftink 🀍

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

7. Abbey Hoes

Een film of tv-programma wordt een stuk leuker als Abbey Hoes erin speelt. Wij zitten iedere keer weer aan de buis gekluisterd, zelfs is het een vrouwenfilm. Niet gek dat Abbey ooit een Gouden Kalf won.

6. Doutzen Kroes

Werd dit jaar genomineerd voor All Time Favorite. In 2005 brak ze door als Victoria Secret model, dat moet wel de droom zijn van ieder model, toch? Goed, de catwalk eindigde dit jaar op een mooie 6de plek voor dit internationale model.

View this post on Instagram

#stayhome ❀️

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

5. Katja Schuurman

inmiddels milf en in verleden zat ze graag in bubbelbad met meerdere mannen.

4. Romy Monteiro

Romy brak door toen ze de sterren van de hemel zong bij The Voice of Holland. Tegenwoordig zien we haar steeds vaker op de beeldbuis verschijnen. Iets waar wij dolgelukkig van worden. Dit jaar mogen we Romy verwelkomen op de 4de plek in de lijst der lijsten.

3. Yolanthe Cabau

Yolanthe sleept niet alleen een bronzen FHM500 plak mee naar huis, ze krijgt ook nog eens de titel FHM’s All Time Favorite. Yolanthe is de knapste vrouw van de afgelopen 20 jaar. We wisten haar ook nog eens te strikken voor een mega sexy fotoshoot.

View this post on Instagram

πŸ“ΈπŸ€

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

2. Romee Strijd

Doutzen Kroes zal de concurrentie wel in haar nek voelen hijgen. Romee Strijd schittert al jaren als model bij Victoria Secret. Deze Hollandse blondine gaat het nog verder schoppen dan ze nu al doet, want God, wat een knapperd.

View this post on Instagram

Happy to be back in nyc 🌞

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

1. Sylvana IJsselmuiden

De winnaar! Sylvana IJsselmuiden is de Mooiste Vrouw van Nederland 2020. Kijk hieronder de behind the scenes video met Sylvana.

Haal hier je magazine in huis!

Wil jij het blad met de 500 mooiste vrouwen van Nederland hebben? Natuurlijk wil je dat! Zoals elk jaar krijg je het magazine bij aankoop van een Tabac-product. Hier bestel je ‘m online bij Wehkamp. Veel plezier ervan!

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top