Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Video: Politie ontdekt martelkamer in loods in Wouwse Plantage

In onderzoek 26Lemont heeft de politie een martelcontainer ontdekt in een loods in plaatjes Wouwse Plantage. Naast de martelcontainer waren ook 6 andere containers met werktuigen om mensen vast te binden, politie-uniformen, meer dan 20 kg MDMA en 25 vuurwapens. Vorige week maakte de politie bekend dat de populaire encryptietelefoons van Encrochat werd gekraakt. Samen met de Franse politie werd er ruim 25 miljoen berichten tussen criminelen onderschept en uitgelezen. Daaruit kwam dat er martelkamers in Nederland aanwezig waren. In één van de container stond een tandartsstoel met boeien en gereedschap. De politie heeft aanhoudingen op diverse plaatsen verricht, in totaal werden 6 personen aangehouden. De politie sluit niet uit dat er binnenkort meer aanhoudingen volgen. Bekijk de onderstaande beelden met huiveringwekkende containers die niet mis zou staan in de films van Sicario en horrorfilm Hostel.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top