Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Video: Vader loopt met dochter op straat en wordt doodgeschoten

In New York werd afgelopen weekend op klaarlichte dag een man op straat doodgeschoten toen hij de weg overstak met zijn jonge dochter. De dader schoot kogels af vanuit de auto. Gezien de videobeelden hieronder is het moord met voorbedachte rade. Momenteel is er discussie in Verenigde Staten of de politie minder geld moet krijgen wegens racistische moord op George Floyd in Minneapolis. Maar vuurwapengeweld in VS loopt inmiddels schier uit de hand en lijkt er op dat bezuinigen op de politie een slecht idee is. Bendes en activistische groeperingen maken gebruik van de situatie om geweld te gebruiken. De politie van Los Angeles moet komende jaar met 150 miljoen dollar minder doen en New York bezuinigt een miljard dollar op het politieapparaat.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top