Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Mr Frank Visser eerder in verlegenheid door cameltoe

Wie deze week Hotter Than My Daughter heeft gekeken moet maar eens een eerder aflevering van Gitte zien. Want ze was ooit in het programma van Mr Frank Visser.
Enfin, Gitte was gisteravond dus te zien in het RTL 5 programma Hotter Than My Daughter. Daarbij droeg ze nauwsluitende kleding zoals een badpak. Ze draagt het liefst strakke kleding, waardoor zelfs haar kamelenteen (Cameltoe) goed te zien is.

Alerte kijkers herkenden Gitte echter al van een ander programma met ongeveer dezelfde strekking: Mr. Frank Visser rijdt visite. Ook Gitte kreeg ooit bezoek van Frank Visser. Er waren mensen die hadden geklaagd over haar nauwsluitende kleding.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top