Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Video: Cameltoe Queen Gitte in Hotter Than My Daughter

De Groningse Gitte was woensdagavond te zien in het make-over-programma ‘Hotter Than My Daughter’. Gitte ken je misschien nog wel. De wulpse dame was ook al eens te zien in een uitzending van de Rijdende Rechter omdat het zwembad moeilijk deed over haar pikante zwemoutfitje. Deze keer was Gitte door haar eigen moeder opgegeven voor het programma van Hotter Than My Daughter. Presentator Bridget Maasland was erbij, om te vragen waarom mensen over Gitte klagen. Als blonde Gitte haar strakste broeken draagt, dan komt de bekende kamelenteen tevoorschijn. Dus bekijk de video maar, achteraf weet je waarom mensen nou zo klagen over Gronische Gitte.

Kamelenteen van Gitte

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: