Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

All you need is love is dringend op zoek naar vrijgezellen

Ben je vrijgezelle leven zat en wil je niet meer in je eentje in het hok zitten? Geef je dan op voor het programma van All you need is love met Robert ten Brink. RTL zoekt naar vrijgezelle kandidaten. Robert ten Brink doet daarom met zijn kenmerkende stemgeluid een oproep op Facebook.

Oproep
“Ben jij het single zijn he-le-maal zat in deze coronatijd? Wil het maar niet lukken op de datingapps én maak jij graag van de lockdown een lovedown? Geef je dan nu op. En wie weet regelen wij dan wel een leuke date of ontmoeting met jouw ideale match!”, zo zegt Robert in de oproep.

Kerstspecial
Het programma wordt ieder jaar op kerstavond uitgezonden op televisie. De laatste keer keken ruim 2 miljoen mensen naar het feelgoodprogramma.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: