Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Vrouwonvriendelijke Erdogan

De Turkse president wordt op de hak genomen

Satirische Vlaamse programma “De Ideale Wereld” heeft een video online gezet op Youtube die momenteel trending is. Het is een inhaker op het moment van Europese Commissievoorzitter Ursula von der Leyen toen ze op bezoek was met Europees president Charles Michel bij Turkse president Erdogan vorige week. Ze kreeg geen stoel aangeboden door Erdogan en mocht plaatst op de bank nemen terwijl Charles Michel wel met alle egards werd behandeld. Ursula von der Leyen voelde geschoffeerd en sprak van vrouwonvriendelijkheid door Erdogan. We zijn benieuwd of de trotse turken deze sarcastische uitzending zullen slikken.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: