Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

The Marksman met Liam Neeson in première bij Amazon Prime

Liam Neeson in The MarksmanLiam Neeson schittert weer op het witte doek. Hij keert terug in een Amazon original op Prime video. Amazon heeft de exclusieve rechten gekocht van The Marksman. En deze gloednieuwe actiefilm met Liam Neeson verschijnt snel online. The Marksman komt van regisseur Robert Lorenz, bekend van onder meer Trouble with the Curve uit 2012. Andere rollen zijn er voor Jacob Perez, Katheryn Winnick, Juan Pablo Raba en Teresa Ruiz. Ben je nog geen lid van Amazon Prime? Je kunt de eerste dertig dagen alle series en films gratis kijken op Prime. Je hebt geen creditcard nodig.

Continue Reading
Advertisement

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top