Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Andre Hazes flirt met 25-jarige influencer Sarah van Soelen

Instagram Sarah van Soelen)

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

Afgelopen week maakte Andre Hazes junior bekend dat hij en Monique Westenberg hun relatie beëindigen. Andre was sinds paar maanden weer terug bij Monique waarmee hij eerder een relatie en kind heeft. Sinds December hebben ze geprobeerd hun relatie te herstellen, ze waren zelfs verloofd. Ondertussen had Andre paar maanden relatie met 46-jarige Bridget Maasland, maar ook deze relatie ging als een nachtkaars uit.

Lees ook: Bridget Maasland weer vrijgezel

Nu de tweede verkering tussen Andre en Monique over is, is ineens Sarah van Soelen in beeld bij de Nederlandse zanger. Hazes ontkent vooralsnog dat hij al een andere relatie heeft, maar zegt wel steun te vinden bij influencer Sarah van Soelen (25) en niet uit te sluiten dat dit ‘meer’ wordt. Hij benadrukt ook in het leven van zijn zoontje te willen blijven

Wie is Sarah van Soelen
De 25-jarige Sarah van Soelen is en actief influencer. Op haar Instagram-account, waar ze op het moment van schrijven ruim 50.000 fans heeft, poseert ze vaak in glamoureuze outfits. Van glitterjurkjes met daaronder hoge hakken van peperdure designermerken als Saint Laurent en Christian Louboutin tot plaatjes waarin ze in haar bikini in haar eigen zwembad dobbert:

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: