Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Koe dood door een weggooid blikje in weiland

De Krim – Overijssel – Boer Stan Bosman heeft afgelopen jaar wel 25 blikjes gevonden in zijn weilanden waar koeien grazen. Maar helaas heeft 1 van zijn koeien een blikje opgegeten. Een gruwelijke dood volgende voor de koe. Een blikje kan in de maag van een koe kapot scheuren en snijdt als een mes in de mond, door de maag en darmen waarna de koe in bloed verdrinkt en stikt. Boer Stan is boos hierover en vraagt zich af welke mensen zomaar afval weggooit op in de natuur. Videobeelden kunnen mogelijk schokkend zijn voor mensen met een slechte maag, maar volgens Boer Stan mogen mensen het zien. “Mensen gooien blikjes, zakken vol afval en zelfs autobanden in mijn weiland”, vervolgt Bosman. “Elke keer als ik ga maaien haal ik er zoveel troep uit. Mensen snappen niet welke gevolgen het weggooien van het afval kan hebben en het wordt steeds erger.” De argeloze weggooiers kunnen er overdenken voordat je hun blikje energiedrank in een weiland gooien.

Video bron via Stan Bosman.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: