Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Married At First Sight zoekt mannelijke kandidaten

Ken jij nog een vrijgezelle broer, vriend, neef etc?! Laat ze dan meteen aanmelden voor het trouw-programma van ´Married at first sight´. Het zesde seizoen van MAFS is net afgelopen en het programma zoekt nu alvast nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen.

Alleen zoekt het programma vooral vrijgezelle heren

Mannelijke kandidaten
Dat vertelde presentator Carlo Boszhard eerder deze week bij Jinek. Het programma zoekt vooral vrijgezelle heren. Er melden wel genoeg vrouwen aan, maar de heren kijken liever een kat uit de boom dan ze meteen aanmelden voor MAFS.

Bekijk ook: Fris begin van de lente met nieuwe mode.

Vijfde seizoen weinig succesvolle matches tussen koppels.
Hoewel cupido dit seizoen niet raak schoot – geen een koppel bleef getrouwd – waren er in eerder seizoenen wél succesverhalen. Er luidt wel meer kritiek over het programma. Columniste Angela de Jong schreef al een vernietigde kritiek over MAFS. Maar desondanks gaat het programma vol door met aangekondigde zevende seizoen. Zie het wel zitten om mee te doen met ´Married at first sight´, dan kun je hier aanmelden.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top