Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Deze coronaversoepelingen zullen aanstaande dinsdag worden aangekondigd

Mogelijk binnenkort meer vrijheid!

De kans is zeer groot dat we vanaf 28 april geen avondklok meer hebben en ook dat de horeca weer open gaan. Volgens bronnen zou de overheid toch overwegen om te versoepelen vanaf 28 april. De overheid wil de komende tijd vijf stappen gebruiken om volledig uit de lockdown te gaan als de cijfers verbeteren.

Koningsdag
Op 28 april gaan de terrassen weer open, de avondklok gaat weg en ook de winkels zullen waarschijnlijk weer open mogen. Je mag vanaf die datum ook weer twee mensen ontvangen en ook de hogescholen gaan gedeeltelijk weer open. Jaap van Dissel hield een toespraak in het Catshuis en deze was zo positief dat de ministers waarschijnlijk toch willen gaan versoepelen op 28 april. Dinsdagavond worden deze plannen op televisie uit NPO bekendgemaakt.
Mark Rutte en Hugo de Jonge persconverentie
De versoepelingen staan ook in verband met de ziekenhuizen want het is erg belangrijk dat er minder druk op ziekenhuizen moet zijn.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: