Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sport

Gary Neville is woest op 12 voetbalclubs met plannen voor Super League

Engelse sportcommentator Gary Neville heeft laten weten in een video dat de Europese grootste voetbalclubs een gierige klote clubs zijn en maar moet oprotten! Gary: Super League? Rot maar op en keer niet meer terug vertelt hij in het Engels. De commentator is niet positief over de plannen van 12 clubs bestaande uit: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Inter Milan, Juventus, AC Milan, Atlético Madrid, Barcelona en Real Madrid.

De clubs zijn van plan om een alternatief voor Champions league op te richten, genaamd Super League met huidige twaalf clubs en wordt nog uitgebreid met 8 andere clubs. Welke andere voetbalclubs dat zijn is nog niet bekend. In totaal zijn er 20 clubs met een eigen compeitie. UEAFA heeft laten te weten niet eens te zijn met de plannen voor een nieuwe Super League met de rijkste clubs. Ze hebben zelfs gedreigd om Real Madrid, Chelsea en Manchester City meteen uit het toernooi van Champions league te zetten, dat zou betekenen dat PSG automatisch winnaar wordt van het Europese kampioenenbal. Ook fans zijn teleurgesteld. Ze vinden dat de clubs doen vanwege pure hebzucht naar geld. De fans van Liverpool hebben inmiddels vlaggen uit het stadion gehaald. Ze steunen de plannen van The Reds niet. Bekijk hieronder de video meest ernstig pissige Gary Neville

Continue Reading

More in Sport

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: