Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Duitse man filmt dodelijk ongeluk, mag van de politie een kijkje nemen

Heftige shocktherapie voor notoire sensatiefilmers.


Een vrachtwagen was met paar andere auto betrokken bij een ongeluk op de snelweg A3 bij Frankfurter Kreuz in Duitsland. Het ongeluk gebeurde zondagavond jongstleden. Een vrachtwagen raakte twee voertuigen op de vluchtstrook. De truckchauffeur stierf ter plekke. Een zwaargewonde autobestuurder overleed later in het ziekenhuis. Een derde persoon is met verwondingen af gekomen.

Tijdens opruimen op de plaats van het ongeval werd de politie gefilmd door een filmer. De filmer was brutaal, ondanks waarschuwingen van de politie. Hij bleef filmen met zijn smartphone waarop de politie besloot de man uit de auto te halen en naar een levenloos lichaam naast de vluchtstrook te brengen. De filmer mocht met zijn eigen ogen aanschouwen hoe een ontzielde lichaam eruit zag.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top