Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Familie Meiland wederom gecanceld vanwege kritische quote over islam

De kritische uitspraken over islam die Erica Renkema recent deed in haar boek komen de Meilandjes duur te staan. Want nog geen week nadat kaartenmaker Hallmark de samenwerking had opgezegd, is er een ander bedrijf opgestaan dat zich distantieert van familie Meiland

Erica Meiland in Shownieuws in oktober

Deze keer is het matrassenmerk Emma dat laat weten de samenwerking stopt met Maxime Meiland. In een verklaring op Instagram staat te lezen: „De recente opmerkingen van Erica Meiland, de moeder van Maxime Meiland, staan haaks op onze waarden. Omdat wij Maxime niet willen beoordelen op basis van de standpunten van haar moeder, hebben we haar de kans gegeven om publiekelijk te reageren. Ze heeft hier tot op heden geen gehoor aan gegeven.”

Ondertussen wordt Hallmark en Emma Sleep op het internet heftig onder vuur genomen door boze internetgebruikers vanwege cancelen vrijheid van meningsuiting. De reviews over Emma matrassen en Hallmark nemen alleen maar toe en ze zijn allemaal niet positief.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: