Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Even voorstellen: Kelly Piquet, de vriendin van……… Max Verstappen

Kelly PiquetNu Max Verstappen de wereldtitel heeft binnengehaald in Abu Dhabi door Lewis Hamilton in de laatste rond te kloppen is de vriendin van Max een van de meeste gegoocheld onderwerp op de zoekmachine van Google. Ja, iedereen moest meteen gaan googelen wie de vriendin is van de kersverse Formule 1 wereldkampioen. Dan leggen we hier even snel uit in een kort verhaal: Braziliaans-Nederlandse model Kelly Piquet is de knappe dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet sr en zij doet internationaal modellenwerk, net als haar Nederlandse moeder Sylvia Tamsma. Ze is drieëndertig jaar oud, daarmee is ze negen jaar ouder dan Max. Kelly heeft een dochtertje van twee jaar oud van haar eerdere relatie met voormalig F1-driver Daniil Kvyat. Bekijk hieronder de foto´s van beeldschone Kelly Piquet.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top