Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sport

Herbeleef de epische ontknoping van de Formule 1 race in Abu Dhabi nu!

Max Verstappen and Lewis Hamilton in last round in Abu DhabiDe video die je nooit meer vergeet! Bekijk de video van de waanzinnige overwinning van Max Verstappen van Formule 1 seizoen 2020/2021. Max mocht starten op Pole 1 positie, maar direct na de start verloor de coureur zijn leidende positie aan Lewis Hamilton. De Britse coureur nam afstand van de Nederlandse coureur en was op weg aar zijn achtste prolongatie van de F1 wereldtitel. Maar opeens ramde de Canadese coureur Nicholas Latifi vijf ronden voor het einde zijn wagen tegen de bandenstapel, waarop een Gele vlag, virtual car volgde. Hierdoor kon Max Verstappen na een snelle bandenwissel van gele naar ronde banden direct achter Hamilton aansluiten terwijl hij eerst meer dan 10 seconden achterstand had. In de laatste seconden scheurenden de coureurs om de wereldtitel, Max Verstappen had voordeel vanwege bandenwissel en Lewis reed op de banden van meer dan 35 ronden oud. In de laatste, maar epische ronde haalde Max Lewis en haalde zijn eerste wereldtitel in de koningklasse.

Indien video niet beschikbaar, bekijk ´m op Jouwbuis.

More in Sport

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top