Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Orale bevrediging voor een Mars tijdens Expeditie Robinson

Britt Dekker deed een onthulling dat iemand een cameraman een orale mondbevrediging heeft gegeven in een ruil voor een Mars.

Britt was te gast in het programma Media Inside met presentatoren Gijs Groenteman en Marcel Roosmalen. In dat programma deed de Britt een zeer bizarre onthulling over een gebeurtenis tijdens het programma.

Blowjob voor een Mars
Vervolgens vroeg Britt of men het verhaal kent van die Mars bij Expeditie Robinson. En dus stak Britt in geuren en kleuren van wal: “Bij Expeditie Robinson had je dus een kandidaat, die ken ik goed. Die moest dus een cameraman pijpen en dan kreeg ze een wat lekkers in vorm van een reep.” Het is onduidelijk wie de cameraman een fellatio gaf, het speculeren is begonnen!

Ondertussen heeft Johan Derksen tijdens ´Voetbal Inside´ op maandagavond gereageerd over bizarre gebeurtenis bij Sexpeditie Robinson: “Ik ga meteen 12 Marsen halen” zei de ouwe bromsnor tijdens de uitzending. De mannen staken allemaal in de lach aan tafel.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: